Karsikkotie 1 B-talon peruskorjaus on valmistumassa

Vuoden 2019 lopulla alkanut Karsikkotie 1 B-talon peruskorjaus on valmistumassa marraskuussa. Peruskorjauksen aikana talon julkisivu uusittiin ja hissit peruskorjattiin. Lisäksi kaikkien huoneiston sisäpinnat on uusittu, samoin sähköt ja vesijohdot ja viemärit. Talon ilmanvaihtoa on myös parannettu, ikkunat uusittu ja kaikki parvekkeet on lasitettu.

Karsikkotie 1 sijaitsee lapsiperheiden suosimalla Vehkojan vehreällä asuinalueella. Kauppa, apteeksi ja päiväkoti on aivan kiinteistön vieressä. Alueelta löytyvät kävelymatkan päästä myös ala-ja yläkoulu. Alueella on loistavat ulkoilumaastot, toimiva paikallisliikenne ja hyvät kulkuyhteydet.

Talossa on kaksi ulkoiluvälinevarastoa, kolme lastenvaunuvarastoa, maksuton pesutupa, kolme kuivaushuonetta ja kaksi saunaa. Näiden lisäksi jokaisella asunnolla on oma irtaimistovarasto kellarikerroksessa.

Peruskorjatussa talossa on kaikkiaan 20 kpl kolmioita, 9 kpl kaksioita ja 10 kpl yksiöitä.

 

Muutama huoneisto etsii vielä uusia vuokralaisia:

3 H+KT, 75 m2, vuokra 887,48 € / kk                - 10 Mbit/s -internetyhteys sis. vuokraan

3 H+K,   74 m2, vuokra 875,65 € / kk                 - Sähkösopimus tehtävä itse

3 H+K,   75,5 m2, vuokra 893,40 € / kk              - 1 kk vuokravakuus

Vuokran lisäksi vesi kulutuksen mukaan, ennakko 20 € kk/hlö, tasaus 3 krt/vuosi

Asuntojen pohjakuviin voit tutustua klikkaamalla tästä.

Yleinen asuntoesittely tulossa

Tulemme järjestämään yleisen asuntoesittelyn malliasunnossa syyskuun alkupuolella. Esiteltävä asunto on perheasunto eli 3 H+K. Asuntoesittely tullaan järjestämään koronarajoitusten puitteissa rajoittamalla mm. asunnossa kerrallaan olevaa henkilömäärää.

Asunnon hakeminen

Voit hakea asuntoa täyttämällä asuntohakemuksen. Pääset siihen tästä. Asunnon jaossa noudatetaan ARA:n asukasvalintaohjeistusta.

 

Ajankohtaista