Seniori

Senioriasunnot on tarkoitettu yli 60-vuotiaille kansalaisille. Pihapiireissä ja asunnoissa on kiinnitetty erityisesti huomiota helppokulkuisuuteen ja esteettömyyteen. Kaikissa senioritaloissa on hissit.

Yli 60-vuotiaille tarkoitettuja asuntoja ovat Karankatu 15, Välipellontie 6 sekä Asemankatu 46.

Senioriasuntoa hakiessasi et tarvitse erikoisliitteitä, yleisohjeiden mukaiset liitteet riittävät.

 

Lepovilla

Näiden lisäksi kauttamme vuokrataan Lepovillan asuntoja. Lepovilla eli Torikatu 10 tarjoaa erityisesti ikääntyville ihmisille yhteisöllistä vuokra-asumista keskustan palveluiden välittömässä läheisyydessä. Kiinteistössä on huomioitu esteetön kulku hissein ja sähköovin. Turvallisuudesta huolehtii vastikään uusittu automaattinen sprinkleri sammutusjärjestelmä. Asunnot ovat siistejä, tilavia ja apuvälineillä kulku on vaivatonta sekä jokaisessa asunnossa on lasitettu parveke. Asukkaiden käytössä on sauna, pesutupa ja kuntosali. Kiinteistö on kytketty kaapelitelevisioverkkoon.

Lepovillaan hakevien on toimitettava asuntohakemuksen liitteeksi tiedot tuloista sekä viimeisin esitäytetty veroilmoitus sekä mahdollinen selvitys varallisuudesta. Vuokran lisäksi asukkaat ovat velvollisia ostamaan ateria- ja siivouspalvelut. Nämä asunnot on ensisijaisesti tarkoitettu Hyvinkään kaupungin kotihoidon asiakkuuden omaaville, mutta Lepovillan asuntoja voidaan vuokrata myös muille, jos kriteerit täyttäviä hakijoita ei ole.

 

Ajankohtaista